......................................................................................................................................................................................................................
 BOSTON BED BOX     
 0 
 0 
 1 
 78 
 445 
 topcom 
 3 
 1 
 522 
 14.0 
  
  
 
 
       
 Normal 
 0 
 
 
 
 
 false 
 false 
 false 
 
 EN-GB 
 JA 
 X-NONE 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
      /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Table Normal";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-priority:99;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
	mso-para-margin-top:0cm;
	mso-para-margin-right:0cm;
	mso-para-margin-bottom:8.0pt;
	mso-para-margin-left:0cm;
	line-height:107%;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:11.0pt;
	font-family:Calibri;
	mso-ascii-font-family:Calibri;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Calibri;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;
	mso-ansi-language:EN-GB;}     A volume under the roof of a nineteenth century wood-frame home in Boston proves too large and ill-defined to be functional to a family of five and their guests. Like an oversized steamer trunk, an all-plywood construction is deployed in a corner of the space, serving as a bed box for sleeping, a library space for relaxing, and an expansive worktop for studying. The ceiling of the bed box is lit by tiny, star-like spots, and functional elements are encrusted into its birch wood for the comfort of overnight guests.       
 0 
 0 
 1 
 84 
 484 
 topcom 
 4 
 1 
 567 
 14.0 
  
  
 
 
       
 Normal 
 0 
 
 
 
 
 false 
 false 
 false 
 
 EN-GB 
 JA 
 X-NONE 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
      /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Table Normal";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-priority:99;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
	mso-para-margin-top:0cm;
	mso-para-margin-right:0cm;
	mso-para-margin-bottom:8.0pt;
	mso-para-margin-left:0cm;
	line-height:107%;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:11.0pt;
	font-family:Calibri;
	mso-ascii-font-family:Calibri;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Calibri;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;
	mso-ansi-language:EN-GB;}       Un volume sous le toit d'une maison en bois du XIXe siècle à Boston se révèle trop grand et mal adapté aux habitudes d’une famille de cinq ou de leurs invités. Comme une gigantesque malle de voyage, une construction en contreplaqué se déploie dans un coin de cet espace pour devenir soit un lit pour le repos, soit une bibliothèque pour la détente, soit un vaste espace de travail. Dans la configuration chambre à coucher, le plafond est constellés de petits spots et des éléments fonctionnels sont incrustés dans ses panneaux en bouleau pour le confort des invités.         

BOSTON BED BOX

A volume under the roof of a nineteenth century wood-frame home in Boston proves too large and ill-defined to be functional to a family of five and their guests. Like an oversized steamer trunk, an all-plywood construction is deployed in a corner of the space, serving as a bed box for sleeping, a library space for relaxing, and an expansive worktop for studying. The ceiling of the bed box is lit by tiny, star-like spots, and functional elements are encrusted into its birch wood for the comfort of overnight guests.

Un volume sous le toit d'une maison en bois du XIXe siècle à Boston se révèle trop grand et mal adapté aux habitudes d’une famille de cinq ou de leurs invités. Comme une gigantesque malle de voyage, une construction en contreplaqué se déploie dans un coin de cet espace pour devenir soit un lit pour le repos, soit une bibliothèque pour la détente, soit un vaste espace de travail. Dans la configuration chambre à coucher, le plafond est constellés de petits spots et des éléments fonctionnels sont incrustés dans ses panneaux en bouleau pour le confort des invités.

 

Zamora 01.3.gif
Zamora 08.jpg
Zamora 07.3.gif
Zamora 05.jpg
Zamora 06.2.jpg
Zamora 04.jpg
Zamora 03.2.jpg
    
 0 
 0 
 1 
 14 
 83 
 topcom 
 1 
 1 
 96 
 14.0 
  
  
 
 
       
 Normal 
 0 
 
 
 
 
 false 
 false 
 false 
 
 EN-GB 
 JA 
 X-NONE 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
      /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Table Normal";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-priority:99;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
	mso-para-margin-top:0cm;
	mso-para-margin-right:0cm;
	mso-para-margin-bottom:8.0pt;
	mso-para-margin-left:0cm;
	line-height:107%;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:11.0pt;
	font-family:Calibri;
	mso-ascii-font-family:Calibri;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Calibri;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;
	mso-ansi-language:EN-GB;}     Design: Lia Kiladis, Christine Beinemeier, Dorothea Kopp  2012 - 2013  Photos: Yorgos Efthymiadis

Design: Lia Kiladis, Christine Beinemeier, Dorothea Kopp

2012 - 2013

Photos: Yorgos Efthymiadis

zamora-model.jpg

BOSTON BED BOX

A volume under the roof of a nineteenth century wood-frame home in Boston proves too large and ill-defined to be functional to a family of five and their guests. Like an oversized steamer trunk, an all-plywood construction is deployed in a corner of the space, serving as a bed box for sleeping, a library space for relaxing, and an expansive worktop for studying. The ceiling of the bed box is lit by tiny, star-like spots, and functional elements are encrusted into its birch wood for the comfort of overnight guests.

Un volume sous le toit d'une maison en bois du XIXe siècle à Boston se révèle trop grand et mal adapté aux habitudes d’une famille de cinq ou de leurs invités. Comme une gigantesque malle de voyage, une construction en contreplaqué se déploie dans un coin de cet espace pour devenir soit un lit pour le repos, soit une bibliothèque pour la détente, soit un vaste espace de travail. Dans la configuration chambre à coucher, le plafond est constellés de petits spots et des éléments fonctionnels sont incrustés dans ses panneaux en bouleau pour le confort des invités.

 

Design: Lia Kiladis, Christine Beinemeier, Dorothea Kopp

2012 - 2013

Photos: Yorgos Efthymiadis

 BOSTON BED BOX     
 0 
 0 
 1 
 78 
 445 
 topcom 
 3 
 1 
 522 
 14.0 
  
  
 
 
       
 Normal 
 0 
 
 
 
 
 false 
 false 
 false 
 
 EN-GB 
 JA 
 X-NONE 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
      /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Table Normal";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-priority:99;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
	mso-para-margin-top:0cm;
	mso-para-margin-right:0cm;
	mso-para-margin-bottom:8.0pt;
	mso-para-margin-left:0cm;
	line-height:107%;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:11.0pt;
	font-family:Calibri;
	mso-ascii-font-family:Calibri;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Calibri;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;
	mso-ansi-language:EN-GB;}     A volume under the roof of a nineteenth century wood-frame home in Boston proves too large and ill-defined to be functional to a family of five and their guests. Like an oversized steamer trunk, an all-plywood construction is deployed in a corner of the space, serving as a bed box for sleeping, a library space for relaxing, and an expansive worktop for studying. The ceiling of the bed box is lit by tiny, star-like spots, and functional elements are encrusted into its birch wood for the comfort of overnight guests.       
 0 
 0 
 1 
 84 
 484 
 topcom 
 4 
 1 
 567 
 14.0 
  
  
 
 
       
 Normal 
 0 
 
 
 
 
 false 
 false 
 false 
 
 EN-GB 
 JA 
 X-NONE 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
      /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Table Normal";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-priority:99;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
	mso-para-margin-top:0cm;
	mso-para-margin-right:0cm;
	mso-para-margin-bottom:8.0pt;
	mso-para-margin-left:0cm;
	line-height:107%;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:11.0pt;
	font-family:Calibri;
	mso-ascii-font-family:Calibri;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Calibri;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;
	mso-ansi-language:EN-GB;}       Un volume sous le toit d'une maison en bois du XIXe siècle à Boston se révèle trop grand et mal adapté aux habitudes d’une famille de cinq ou de leurs invités. Comme une gigantesque malle de voyage, une construction en contreplaqué se déploie dans un coin de cet espace pour devenir soit un lit pour le repos, soit une bibliothèque pour la détente, soit un vaste espace de travail. Dans la configuration chambre à coucher, le plafond est constellés de petits spots et des éléments fonctionnels sont incrustés dans ses panneaux en bouleau pour le confort des invités.         
Zamora 01.3.gif
Zamora 08.jpg
Zamora 07.3.gif
Zamora 05.jpg
Zamora 06.2.jpg
Zamora 04.jpg
Zamora 03.2.jpg
    
 0 
 0 
 1 
 14 
 83 
 topcom 
 1 
 1 
 96 
 14.0 
  
  
 
 
       
 Normal 
 0 
 
 
 
 
 false 
 false 
 false 
 
 EN-GB 
 JA 
 X-NONE 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
      /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Table Normal";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-priority:99;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
	mso-para-margin-top:0cm;
	mso-para-margin-right:0cm;
	mso-para-margin-bottom:8.0pt;
	mso-para-margin-left:0cm;
	line-height:107%;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:11.0pt;
	font-family:Calibri;
	mso-ascii-font-family:Calibri;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Calibri;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;
	mso-ansi-language:EN-GB;}     Design: Lia Kiladis, Christine Beinemeier, Dorothea Kopp  2012 - 2013  Photos: Yorgos Efthymiadis
zamora-model.jpg